Vi söker

Projektörer som vill vara med och forma framtidens arbetssätt inom VVS

På Briab har vi tagit steget från att enbart projektera brandskyddet inom VVS, till att ta greppet på hela uppdraget. I vårt team samarbetar VVS experter och Brandingenjörer på ett nytt sätt som gör att vi får fler och större uppdrag av både befintliga och nya kunder. Så, oavsett om du är i början av karriären eller väldigt erfaren, hör av dig för vi har spännande projekt på gång.

”Det märks att vi vill framåt, ligga i framkant och göra saker annorlunda.”
Vad är bra med Briab? – medarbetarundersökning 2017

Genom att erbjuda utvecklande arbetsuppgifter, sunda och flexibla arbetstider, en god introduktion och arbetsmiljö samt möjligheter att utvecklas inom bolaget vill vi på Briab vara en arbetsplats utöver det vanliga. Vi söker nu VVS projektörer till vårt kontor i Stockholm.

Vi erbjuder:

Du kommer att arbeta sida vid sida med några av Sveriges främsta brand-, risk- och VVS konsulter på branschens mest innovativa och framåtsträvande företag. Kunskapsnivån hos medarbetarna är hög och viljan att lära ut minst lika stor. Viljan att driva utvecklingen framåt är en del av vilka vi är och det återspeglas i hur vi nu går i bräschen för t.ex digitalisering och ett holistiskt tänk kring hållbara byggnader från projektering till förvaltning.

I dina arbetsuppgifter ingår bla att:
– projektera VVS-system i MagiCAD i både CAD och i Revit
– driva projekt framåt
– upprätta offerter tillsammans med kollegor
– vara med att utveckla Briabs Installationsteam
– vårda kunder

Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor inom vår VVS verksamhet skapa marknadens starkaste erbjudande och leda utvecklingen framåt mot kostnadseffektiva och hållbara VVS lösningar/installationer. Här får du här chansen att vara med att skapa något helt nytt i ett bolag som är innovativt, framåtblickande och som har högt satta mål och en tydlig vision.

Vem är du?

Du är engagerad och har ett driv att utvecklas och en vilja att få andra att göra det samma. Du är också en person som sätter kunden i fokus och förstår att de lösningar vi presenterar ska utgå från kundens behov så att vi tillsammans hittar den bästa lösningen. Se även Briabs Candidate Core Commitment, CCC.

Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann då ditt arbete påverkar både våra kunders framgång såväl som de människor som skall leva och verka i de fastigheter du kommer att vara delaktig i. Då du kommer ha flera projekt samtidigt ser vi att du är flexibel och trivs med ett dynamiskt arbetssätt, där varje situation kräver sin lösning. Vi vill att du är nyfiken och gillar utmaningar.
Vi söker dig som har funderat på om man verkligen inte kan projektera på nått annat sätt? Ser alla företag likadana ut? Varför ser våra rör och ventilationssystem nästan likadana ut nu som de gjorde för 30 år sedan?

Om du känner igen dig i ovanstående funderingar och har jobbat ca 3-10 år inom VVS-projektering så är det dags för en förändring och den förändringen börjar på Briab.

Här på jobbapåbriab.se kan du bekanta dig med det mesta om oss och hur vi tänker och jobbar. Och det finns mängder med kontaktmöjligheter om du undrar över något.

Är du intresserad?

För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Eklund på ulrika.eklund@briab.se eller 070-294 37 55.
Då vi arbetar med löpande urval vill vi ha din ansökan så snart som möjlighet. Ladda upp ditt CV och ett ansökningsbrev där du förklarar hur du matchar dig mot denna tjänst.

Välkommen med din ansökan


Briab är ett expansivt och nytänkande företag inom VVS-, brandskyddsprojektering och riskhantering. Vi skall leda utvecklingen framåt och har vi tagit chansen att göra något som inte tidigare gjorts. Medarbetare beskriver att de trivs på företaget då klimatet är öppet och man får ta eget ansvar.

  • CV, personligt brev med mera
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.