Vi söker

Senior Projektledare med mentoransvar till Stockholm

Briab är inne i en expansiv fas och för att fortsätta vår framgång vill vi rekrytera och utveckla engagerade medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Just nu söker vi en senior Projektledare med mentoransvar till Briab Projektledning i Stockholm. Genom att erbjuda sunda och flexibla arbetstider, en god introduktion samt utvecklande arbetsuppgifter vill vi vara en arbetsplats utöver det vanliga. Nu söker vi dig som kan bidra till att Briab växer ännu mer.

Briab Projekt är ett av Briabs 6 starka affärsområden. Vi erbjuder givetvis projektledning men även projekteringsledning, projektriskhantering och byggledning för att nå en så lyckad byggprocess som möjligt.

Vi vill leda utvecklingen framåt och har tagit chansen att göra något som inte tidigare gjorts i branschen. Vi har utvecklat vårt alldeles egna framtagna koncept ”Projektlagledning” som har visat sig vara en stark framgångsfaktor för att nå så korrekta handlingar som möjligt och minska antalet byggnads fel markant. Läs gärna mer om ”Projektlagledning” på vår hemsida briab.se.
Då vi har erbjudit kunder projektledning inom både ROT och nyproduktion med mycket lyckade resultat de senaste två åren så ser vi nu ett stort behov av att utöka vårat affärsområde betydligt framöver.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare innebär det att man har många varierande ansvarsområden. Du kommer att ha ett mentoransvar som innebär att stödja och hjälpa våra juniora medarbetare. Som projektledare kommer du att vara spindeln i nätet och ha ett stort fokus på att öka Briabs införsäljning av projekt.
Exempel på arbetsuppgifter:
– Ansvara för att ta fram projektanalyser
– Ansvara för att ta fram projekthandling, systemhandling och bygghandling
– Ansvara för framtagande av administrativa föreskrifter beroende av projekt
– Sammanställning av projektkalkyler samt tidplaner

Kvalifikationer

– Du har minst 10 års erfarenhet av projektledning inom ROT och nyproduktion
– Du har god erfarenhet från konsultbranschen och att arbeta som konsult
– Du har minst 2-3 avslutade projekt med värde omkring 5-10 miljoner
– Du har dokumenterad kunskap inom entreprenadjuridik och kalkyl
– Är du utbildad byggnadsingenjör eller motsvarande är det mycket meriterande (men inget krav)
– Du har god datavana och kan hantera Word och Excel utan problem

Personliga egenskaper

Vi tror att du har förmågan att se helheten inom projektledning, att du är strukturerad, kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare ser vi också att du har en god samarbetsförmåga, att du värdesätter att skapa nya och underhålla befintliga kundrelationer. På Briab värderas professionalism högt, men vill också trycka på att humor är en mycket viktig del.

Vad kan vi på Briab erbjuda

Hos oss erbjuds du en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor beläget på Södermalm i Stockholm. Vi har högt i tak och erbjuder ett arbete där frihet under ansvar gäller. Därför finns goda möjligheter till individuell anpassning vad gäller till exempel arbetstider.

”Vi har en spännande men också utmanande resa framför oss där vi nu har möjlighet att vara med att påverka branschens utveckling genom att Leda – inte följa.” – Fredrik Hiort, VD

Kontaktuppgifter för frågor

Skicka din ansökan redan idag då urvalsprocessen sker löpande. Om du har frågor om rollen eller om oss på Briab går det bra att kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Eklund på ulrika.eklund@briab.se eller 070-294 37 55.

Gå in på jobbapåbriab.se för att läsa mer om oss.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en växande organisation – Varmt välkommen med din ansökan!

  • CV, personligt brev med mera
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.