Vi söker

Utförandekontrollant till Göteborg

På Briab befinner vi oss i en framgångsrik och rejält tillväxt och för att fortsätta med det, skall vi rekrytera och utveckla engagerade medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Genom att erbjuda utvecklande arbetsuppgifter i en ledande arbetsmiljö, sunda och flexibla arbetstider och en god introduktion erbjuder vi en arbetsplats utöver det vanliga. Vi söker nu dig som kan hjälpa oss att växa mot våra mål.

På Briab arbetar vi med brandskydd och riskhantering och vi utvecklar hela tiden vår verksamhet med nya vägar att hålla våra kunder på rätt sida om risk. Läs mer om vad vi gör, hur vi gör det och vad som driver oss, på jobbapåbriab.se.

”Vi har en spännande men också utmanande resa framför oss där vi har möjlighet att vara med att påverka branschens utveckling genom att Leda – inte följa.” – Fredrik Hiort, VD.

Om Briab

Vi är ett växande och framåtsträvande företag där vi söker och värdesätter varandras idéer. Vi har ett avslappnat men samtidigt väldigt professionellt sätt att arbeta och umgås på. Vi är nytänkande och engagerade och har en levande gemensam vision och målbild som för oss framåt tillsammans. Inom företaget finns mer än 100 duktiga specialister inom området riskhantering och brandskydd att utvecklas tillsammans med. Vår uttalade ambition är att leda utvecklingen inom riskhantering i alla dess former.

jobbapåbriab.se kan du bekanta dig med det mesta om oss och hur vi tänker och jobbar.

Om tjänsten

Som utförandekontrollant kommer du in i Briabs kontrollteam, där de flesta i gruppen har praktisk erfarenhet från byggbranschen. Du kommer bl. a. att kontrollera att de brandsskyddslösningar Briab har projekterat är rätt utförda i produktionen. En stor del av din roll innebär att dagligen vara ute på planerade platsbesök på byggen. Du kommer att ha ett nära samarbete med byggledningen samt andra instanser som är involverade i projekten. När du befinner dig på kontoret har du mycket nära samarbeten med brandskyddskonsulterna, du läser in dig på nya projekt och sammanställer dokumentation. Du kommer ha en dynamisk roll med många projekt och kontakter. När du börjar din tjänst kommer du att få en grundlig introduktion till både brand och till Briab som företag. Du kommer till en början att gå parallellt med teamledaren och övriga kollegor i teamet.

I dina arbetsuppgifter ingår bl. a. att:
– Genomföra platsbesök på byggen där du kontrollerar samt protokollför byggnadernas brandskydd
– Upprätthålla dokumentation och utföra rapportskrivande
– Samarbeta med brandskyddskonsulter på Briab för att hitta de bästa lösningar i varje enskilt projekt
– Ge råd till byggledningen kring hur de kan lösa problem och hinder i utförandet av brandskyddsbeskrivningarna

Vi söker

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet från större byggarbetsplatser och har jobbat i någon form av hantverkartjänst, exempelvis en bakgrund som snickare, brandtätare, besiktningsman, vvs-montör eller att man arbetat aktivt med brandskydd.
Vi ser också att du har:
– Mycket god datorvana främst inom Officepaketet
– Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
– B-körkort

Som person är du ansvarstagande och noggrann då ditt arbete säkerställer att byggnader uppfyller samhällets krav på brandskydd. Du har en hög grad av personlig mognad då du arbetar självständigt ute hos våra kunder och behöver känna dig trygg i att påpeka brister och risker. Då du kommer ha flera projekt igång samtidigt ser vi att du är flexibel och trivs med ett dynamiskt arbetssätt, där varje situation kräver sin lösning. För dig som är nyfiken får du här chansen att specialisera dig mot brand i ett bolag som är innovativt och framåtblickande. På Briab arbetar vi aktivt med vår mångfaldsplan där målet är att vi som företag ska spegla samhället 2020. Vi ser därför gärna sökanden med alla typer av bakgrunder.

Kontaktuppgifter för frågor

Skicka din ansökan redan idag då urvalsprocessen sker löpande. Om du har frågor om rollen eller om oss på Briab går det bra att kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Eklund på ulrika.eklund@briab.se eller 070-294 37 55.

Gå in på jobbapåbriab.se för att läsa mer om oss.
Vi erbjuder ett spännande arbete i en växande organisation – Varmt välkommen med din ansökan!

  • CV, personligt brev med mera
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.