Vi söker

Har du ambition och energi att förändra och förbättra?
 Vi behöver fler kollegor till Briab Projektledning.

Efter att vi framgångsrikt arbetat med projektledning inom bygg och anläggning under de två senaste åren skall vi nu växa betydligt framöver med vårt koncept Projektlagledning och fler medarbetare.

Vår möjlighet:

Vi måste bli fler och större, dels vill våra kunder ha ännu mer hjälp av oss, men mest då vi ser att vi kan skapa påtaglig utveckling och förbättring genom vårt koncept Projektlagledning. Sverige är både mitt i och inför en enorm byggutmaning där ett effektivare och hållbarare byggande måste till. Med Briabs Projektlagledning satsar vi på aktivare riskhantering, tydligare kommunikation och ett konstruktivare och mer motiverande ledarskap för att driva framtidens byggprojekt säkert och effektivt i hamn.

Vårt löfte:

Du kommer att arbeta sida vid sida med några av Sveriges främsta proffs inom tex brandskydd, riskhantering, VVS-projektering och projektledning i branschens mest innovativa och framåtsträvande företag. Kunskapsnivån hos medarbetarna är hög och viljan att lära ut minst lika stor. Viljan att driva utvecklingen framåt är en del av vilka vi är och det återspeglas i hur vi nu går i bräschen för t.ex. digitalisering och ett holistiskt tänk kring hållbara byggnader från projektering till förvaltning.

Titta gärna runt på jobbapåbriab.se för här finns mycket om hur det är att jobba på Briab, vad som gäller, hur vi ser på saker och vad vi står för.

Arbetet – vad kommer du att göra?

Du kommer att tillhöra vårt Projektledningsteam, eller som vi ser det, Projektlagledningsteam. Det består av tre experter i ett tätt och engagerat samarbeta för kundens och projektets bästa.

Projektlagledaren

Tränar, coachar, styr och utvecklar projektlaget och uppdragsgivaren. Står närmast uppdragsgivaren, men också uppdragstagarna.

Projektcontrollern

Administration, struktur och ordning och reda.
 Strukturell kommunikation- och informationsspridningProjektriskledare
Planerar, analyserar och minimerar risk- och osäkerhetshantering och felorsaker och brister i genomförandet. Ansvarar för lärande- och återföringsprocessen.

Vi söker just nu:

Projektlagledare och Projektcontrollers


Vi söker dig med erfarenhet såväl som i början på karriären. Men du bör ha stora ambitioner och mycket energi oavsett var du befinner dig, för vi har målen högt satta.

Läs gärna Briabs Candidate Core Comittment (CCC) för att se vad vi förväntar oss av dig som söker.

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor beläget på Södermalm i Stockholm. Annan placeringsort kan diskuteras.

Livspusslet – arbetet en del av helheten.

På Briab är livet mycket mer än riskhantering och brandskydd, därför finns möjligheter till flextid. Briabs medarbetarenkät 2018 visar på att en klar majoritet tycker att arbetsmiljön är riktigt bra.

Det som driver oss framåt och styr oss i rätt riktning är vår vilja att vara bäst, att förtjäna och ge förtroende och av vår genuina upptäckarglädje. Vi som arbetar på Briab kännetecknas av att vi är aktivt pålitliga, besitter ett varmt hjärta, skarp hjärna och inte minst är konstruktivt modiga.

Vill du bli en av oss eller veta mer?

Känns detta som en utmaning för dig, ladda upp din ansökan här på jobbapåbriab.se eller ta en personlig kontakt med oss så får vi lyssna på dina tankar och berätta om våra.

Björn Wulff, VD
bjorn.wulff@briab.se
08-406 66 35
0702-20 00 15

Ester Kawa, Konsultchef & Projektledare
ester.kawa@briab.se
010-203 84 03
0761-19 42 04

  • CV, personligt brev med mera
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.
    Briab gruppbild.