Arbetsvardagen

Hade det varit lätt hade alla gjort det

På Briab kommer du att arbeta med att hitta de bästa lösningarna för att möta våra kunders behov och helst överträffa deras förväntningar. Det ställer krav på din förmåga att förstå projektets utmaningar, ifrågasätta det uppenbara, vara innovativ och samtidigt effektiv.

Variation

Allteftersom Briab växer med kunder och affärsområden öppnas möjligheter till nya utmaningar för alla medarbetare. Vad vill du? Vad drivs du av?

Läs mer

Utveckling

”Det märks att vi vill framåt, ligga i framkant och göra saker annorlunda.”
Utdrag ur: Vad är bra med Briab? Medarbetarundersökning 2017

Läs mer

Utmaningar

På Briab har vi modet och talangen att hitta innovativa lösningar och nya vägar framåt. Det gör vi genom vår förmåga att lyssna, förstå och agera på de möjligheter och utmaningar vår omvärld, våra kunder och vi själva ställs inför.

Läs mer

Kundkontakt

Vi hör av oss, vi bryr oss, vi tänker efter före, vi är drivande, vi lyssnar, vi föreslår, vi ifrågasätter, vi gör som vi lovar och lite till. Kort sagt, vi vill framåt och vi tar vårt uppdrag att hjälpa våra kunder nå sina mål på stort allvar. Då får man ligga i.

Läs mer

Självständighet

En sak har vi gemensamt med Liverpool FC – You’ll never walk alone – och det är bästa förutsättningen för att kunna ta eget ansvar.

Läs mer

Uppdragen

Glädjen att upptäcka hur vi kan göra saker bättre kan vi finna i allt vi gör. Från minsta lilla vardagsdetalj till banbrytande lösningar för stora kunder och imponerande projekt. Det är i de små detaljerna vi lägger grunden för de stora förbättringarna.

Läs mer