Vi söker

Vass projektkoordinator till Briab

På Briab befinner vi oss i en framgångsrik och rejält tillväxt och för att fortsätta med det, skall vi rekrytera och utveckla engagerade medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Genom att erbjuda utvecklande arbetsuppgifter i en ledande arbetsmiljö, sunda och flexibla arbetstider och en god introduktion erbjuder vi en arbetsplats utöver det vanliga. Vi söker nu dig som kan hjälpa oss att växa mot våra mål.

”Vi har en spännande men också utmanande resa framför oss där vi har möjlighet att vara med att påverka branschens utveckling genom att Leda – inte följa.” – Fredrik Hiort, VD.
Om Briab

Vi är ett växande och framåtsträvande företag där vi söker och värdesätter varandras idéer. Vi är nytänkande och engagerade och har en levande gemensam vision och målbild som för oss framåt tillsammans. Inom företaget finns mer än 100 duktiga specialister inom området riskhantering och brandskydd. Vår uttalade ambition är att leda utvecklingen inom riskhantering i alla dess former. Nu söker vi en driven person som kan axla rollen som projektkoordinator till Briab Direkt som är ett av våra sex affärsområden. Tjänsten är ett föräldrarvikariat på heltid med start i maj 2018 till och med februari 2019 med chans till förlängning efter vikariat.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att vara länken mellan våra brandskyddskonsulter och verksamheten. Du kommer att ansvara för en proaktiv kartläggning av kommande projekt där du säkerställer, planerar och fördelar projekten samt gör uppföljningar med både kund och konsult. Som projektkoordinator fyller du en viktig roll i teamet och du blir vår ambassadör utåt för både verksamheten internt och extern.

I dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat:
– Helhetsansvar för beläggningen av konsulterna
– Ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder
– Löpande administration för respektive uppdrag
– Driva förbättringsarbete samt stötta och lägga in projekt i vårt CRM-system

Vi söker dig

Vi tror att denna tjänst passar dig som trivs i ett högt tempo där snabba förändringar tillhör vardagen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där vi arbetar med ständiga förbättringar, korta beslutsvägar och där man får leda och inte följa. Rollen som projektkoordinator innebär att du kommer att vara spindeln i nätet och det är viktigt att kunna hantera att arbeta i flera uppdrag parallellt. Som person är du driven, självgående och kommunikativ och du gillar att skapa goda relationer och ha flera kontaktytor.

Vi söker dig som har:
– 3 – 5 års erfarenhet i rollen som koordinator, projektledare eller liknande.
– Mycket god datorvana och är en vass användare av hela Officepaketet, främst Excel.
– Erfarenhet av att ett CRM system som t.ex Microsoft Dynamics är meriterande.
– Om du har erfarenhet inom brand- och byggbranschen ser vi det som en fördel men det är inte ett krav.


Kontaktuppgifter för frågor

Skicka din ansökan redan idag då urvalsprocessen sker löpande. Om du har frågor om rollen eller om oss på Briab går det bra att kontakta Ulrika Eklund, rekryteringsansvarig på ulrika.eklund@briab.se eller 070-294 37 55. Gå in på jobbapåbriab.se för att läsa mer om oss.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en växande organisation – Varmt välkommen med din ansökan!

  • CV, personligt brev med mera
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.