Brandskydd

För oss är brandskydd är något av det viktigaste i livet

Vår framtid handlar om allt som gör samhället tryggare och säkrare för oss människor. Vår bakgrund och en viktig del av framtiden är vårt arbete med brandskydd. Precis som samhället i stort så förändras vårt arbete med brandskydd hela tiden, vilket är en stor utmaning men också det som gör jobbet så viktigt och stimulerande.

 

På Briab har vi våra uppdragsgivare runt om i Sverige, men av naturliga skäl, på större orter och där det byggs mycket. Vi finns idag på sju orter; Borlänge, Gävle, Göteborg, Norrköping, Stockholm, Uppsala och Malmö. Totalt är vi ca. 50 medarbetare som arbetar med brandskyddsprojektering och analytisk dimensionering. Hälften är kvinnor och utbildningsbakgrunden varierar från brandingenjörer, byggingenjörer, matematiker och en och annan designingenjör. Våra olika bakgrunder gör oss till en dynamisk och spännande grupp att arbeta i.

Projekten vi arbetar med kan variera från förvaltningsbaserat brandskydd till rena nybyggnationer och beröra brandskydd och risker i byggnader 78 våningar upp eller 90 meter ner.

Vill du veta mer så kan du ta kontakt med:

Kajsa Boström, Affärschef 
kajsa.bostrom@briab.se
08-406 66 32