Vi söker

Redovisningsekonom till Briab

Briab är inne i en expansiv fas och för att fortsätta vår framgång vill vi rekrytera och utveckla engagerade medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Just nu söker vi vår nya redovisningsekonom till ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Stockholm. Genom att erbjuda utvecklande arbetsuppgifter, att få jobba tillsammans med drivna kollegor och på ett av Sveriges snyggaste kontor, vill vi vara en arbetsplats utöver det vanliga. Nu söker vi dig som kan bidra till att Briab växer ännu mer.

Om rollen

I din roll som redovisningsekonom kommer du att ha helhetsansvar över Briabs redovisning. Dina ansvarsområden ligger över hela ekonomiflödet, från löpande redovisning och avstämningar, till månadsbokslut, moms- och skatteredovisning, likviditetsplanering och löneadministration. Du kommer ha kontakt med bank, leverantörer, myndigheter och våra medarbetare. Vidare ingår att arbeta löpande med dagliga administrativa och finansiella frågor och vidareutveckla våra rutiner och processer. Du rapporterar till CFO. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flexibla arbetstider.

I dina ansvarsområden ingår:
– Löpande redovisning och avstämningar
– Kund- och leverantörsreskontra
– Löpande moms- och skatteredovisning
– Bokslut- och rapportering
– Fakturering
– Lönearbete

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt minst 5 års arbetserfarenhet av självständigt arbete som redovisningsekonom. Du har förmåga att ta helhetsgreppet om redovisningen och driva det operativa ekonomiarbetet strukturerat och effektivt från ax till limpa. Du trivs med att ha flera kontaktytor och förutom dina sociala och kommunikativa egenskaper är du ansvarsfull och noggrann som person. Vi ser också att du har mycket datorvana och enkelt kan sätta dig in i nya datorsystem. Om du har erfarenhet av Visma ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Kontakt

Ladda upp din ansökan på jobbapåbriab.se och har du frågor, kontakta rekryteringsansvarig Ulrika Eklund på ulrika.eklund@briab.se eller 070-294 37 55.
Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Briab här på jobbapåbriab.se.

Sök tjänsten nu – vi väntar på din ansökan!

  • CV, personligt brev med mera
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.