Vi söker

Ny kollega inom riskutredning vid fysisk planering

På Briab befinner vi oss i en framgångsrik och rejält tillväxt och för att fortsätta med det skall vi rekrytera engagerade medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Genom att erbjuda utvecklande arbetsuppgifter i en ledande arbetsmiljö, sunda och flexibla arbetstider och en god introduktion erbjuder vi en arbetsplats utöver det vanliga. Vi söker nu dig som kan hjälpa oss att växa mot våra mål.

På Briab arbetar vi med brandskydd och riskhantering och vi utvecklar hela tiden vår verksamhet med nya vägar att hålla våra kunder på rätt sida om risk. Läs mer om vad vi gör, hur vi gör det och vad som driver oss, här på jobbapåbriab.se

”Vi har en spännande men också utmanande resa framför oss där vi har möjlighet att vara med att påverka branschens utveckling genom att Leda – inte följa.” – Fredrik Hiort, VD.

Om Briab

Vi är ett växande och framåtsträvande företag där vi söker och värdesätter varandras idéer. Vi har ett avslappnat men samtidigt väldigt professionellt sätt att arbeta och umgås på. Vi är nytänkande och engagerade och har en levande gemensam vision och målbild som för oss framåt tillsammans. Inom företaget finns mer än 100 duktiga specialister inom området riskhantering och brandskydd att utvecklas tillsammans med. Vår uttalade ambition är att leda utvecklingen inom riskhantering i alla dess former.

Om tjänsten

Briab är inne i en stark tillväxt och för att fortsätta vår framgång söker vi nu en medarbetare inom riskutredning vid fysisk planering som vill ta möjligheten att utvecklas inom risk och säkerhet tillsammans med oss. Du kommer att sitta i Briabs moderna lokaler på Södermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att vara delaktig i projekt där du arbetar med att hitta de bästa lösningarna för kundens behov. Detta ställer krav på din förmåga att förstå projektets utmaningar så att osäkerhet kan vändas till möjlighet. Du kommer att få vara kontaktperson mot kund och utföra konsekvens- och sannolikhetsberäkningar för olycksscenarier, värdera risknivåer och skriva rapporter som utgör beslutsunderlag för bland annat detaljplaner.

Exempelprojekt inom riskutredning som Briab jobbar med:
1. Tellus Towers
2. Utbyggnaden av den nya tunnelbanan
3. Uppsalas nya stadshus

Vi tror att specialisering är utgångspunkten för att bli bäst. Utifrån dina intressen och din kompetens finns möjligheten att utvecklas och specialisera sig inom fler områden, exempelvis ATEX och projektriskhantering. Tillsammans med kollegorna på våra olika kontor kommer du också vara delaktig i att driva och påverka kontorens utveckling och marknadsbearbetning.

Vi söker

Vi söker dig som vill bidra med din kreativitet, kompetens och kraft inom riskhantering. Du är pålitlig och engagerad i ditt arbete. Du har en skarp hjärna och ett varmt hjärta vilket innebär att du både fokuserar på att slutföra projekten på bästa sätt och vill jobba med människor i första hand. Vidare är du konstruktiv och modig, du förstår när bästa alternativet är att lyssna och omvärdera och när du bör stå upp för din åsikt. Du drivs av en glädje och nyfikenheten att hitta nya vägar framåt.

Vi ser också att du har:
• En ingenjörsutbildning eller motsvarande.
• 1 – 3 års arbetserfarenhet som handläggare inom riskutredningar.
• Erfarenhet av att skriva tekniska och vetenskapliga rapporter.
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då språket används i dialoger och rapportskrivande.

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av riskutredning i planprocessen.
• Erfarenhet av projektriskhantering i tidigt skede av planprocessen.
• Erfarenheter av processriskanalyser.
• Erfarenhet av att föra dialog med myndigheter kring riskfrågor.

På Briab arbetar vi aktivt med vår mångfaldsplan där målet är att vi som företag ska spegla samhället 2020. Vi ser därför gärna sökanden med alla typer av bakgrunder.

Kontaktuppgifter för frågor

Skicka din ansökan redan idag då urvalsprocessen sker löpande. Om du har frågor om rollen eller om oss på Briab går det bra att kontakta Ulrika Eklund, rekryteringsansvarig på ulrika.eklund@briab.se eller 070-294 37 55.

Titta gärna vidare här på jobbapåbriab.se för att se vad vi gör, hur vi tänker och vad som driver oss . Vi erbjuder ett spännande arbete i en växande organisation – Varmt välkommen med din ansökan!

  • CV, personligt brev med mera
    Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 50 MB.